Tarieven

Bel steeds aan de scherpste tarieven!

Hosted Solutions

Laat uw voip centrale meegroeien met uw bedrijf

Wat kan u besparen?

Bespaar tot 50% op uw telefoonrekening!

Wij gebruiken?

Wij maken gebruik van de nieuwste technologiën

3CX! Best Enterprise Telephony System at Comms National Awards

3CX ontwikkelt IP PBX-software voor Windows. De markt voor IP PBX maakt op dit moment een stormachtige ontwikkeling door en de voordelen van een VOIP-telefoonsysteem/IP PBX zijn zo duidelijk dat bedrijven in een razend tempo omschakelen naar deze IP PBX-systemen. De verkoop van IP-telefoonapparatuur neemt jaarlijks met ruim 50% toe en de omzet bedroeg eind 2011 $19,5 miljard.

3CX, een Microsoft Gold Certified Partner, is opgericht in 2005 en heeft zijn hoofdkantoor in Europa met daarnaast vestigingen in de VS, de UK, Cyprus en Hong Kong. Het bedrijf heeft zich met het innovatieve 3CX Phone System for Windows gericht op de Windows IP PBX-markt. Er bestaat weliswaar een groot aantal producten voor Linux, maar professionele IP PBX-producten voor Windows die eenvoudig configureerbaar zijn en die geschikt zijn voor kleine en middelgrote bedrijven, zijn schaars. 3CX richt zich met haar producten op deze specifieke markt.

3CX Phone System for Windows is een, met prijzen overladen op software gebaseerde, IP PBX, die de traditionele hardwarematige PBX / PABX vervangt. Het is volledig op SIP gebaseerd. Daardoor kan het samenwerken met de meeste bekende SIP-telefoons, SIP VOIP-gateways en SIP VOIP-providers. Het is bedoeld om een traditionele centrale te vervangen, eenvoudig te beheren door systeembeheerders en eenvoudig integreerbaar in de Windows netwerk infrastructuur.

3CX stelt bedrijven in staat om van de vele voordelen van een SIP PBX te profiteren met haar volledig functionele 3CX Phone System Free Edition en de volledig ondersteunde en de concurrerend geprijsde Commercial Editions.

Het 3CX Phone System for Windows heeft de Windows Server 2003 Certification gewonnen en heeft daarnaast talloze andere prijzen gekregen, waaronder de TMC Labs 2007 Innovation Award, The Windowsnetworking.com Gold Award, en de IT EXPO Best of Show award 2007. Deze prijzen zijn een erkenning van de toewijding van het bedrijf aan innovatie en kwaliteit.

3CX heeft een wereldwijde dekking met kantoren in vier landen met informatie beschikbaar in het DuitsSpaans,FransPortugeesItaliaans, Nederlands en vele andere talen. Nieuws, opties en nuttige praktische artikelen over 3CX Phone System voor Windows, VoIP en SIP zijn beschikbaar op het 3CX VoIP Blog.

3CX is altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde mensen die deel willen uitmaken van hun team. Bent u geïnteresseerd om bij ons bedrijf te werken en te helpen bij het ontwikkelen van de belangrijkste IP PBX software for Windows, bekijk dan onze vacatures hier.

Partners

3CX is op dit moment samenwerkingsverbanden aan het leggen met leveranciers van hardware en met VOIP-providers met als doel, het 3CX telefoonsysteem als OEM-bundel te koppelen aan VOIP-hardware, serverhardware en VOIP-diensten. 3CX heeft ook technologische samenwerkingsverbanden met vooraanstaande bedrijven. 3CX is actief bezig met het opbouwen van een gebruikersgemeenschap rond het 3CX-telefoonsysteem, waarbij 3CX Valued Professionals hulp bieden aan nieuwe gebruikers van het systeem.

3CX is een privé-onderneming met een managementteam dat jaren ervaring heeft in het ontwikkelen en verkopen van software voor netwerkinfrastructuren en telecommunicatie. 3CX maakt deel uit van een groep softwarebedrijven waaronder 2X Software dat thin client software ontwikkelt en Acunetix dat beveiligingssoftware voor webapplicaties ontwikkelt.