Tarieven

Bel steeds aan de scherpste tarieven!

Hosted Solutions

Laat uw voip centrale meegroeien met uw bedrijf

Wat kan u besparen?

Bespaar tot 50% op uw telefoonrekening!

Wij gebruiken?

Wij maken gebruik van de nieuwste technologiën

 

Intellinet

Onze missie

Voor onze eindgebruikers:
Om toonaangevende, kwalitatieve en geïntegreerde communicatie oplossingen te bieden die flexibel, eenvoudig te gebruiken en kosteneffectief zijn voor bedrijven van alle groottes en hen tegelijk helpt om hun productiviteit te verhogen, de klantendienst te verbeteren, de kosten te verlagen, omzetgroei te realiseren en meer winst te maken.

Voor ons verkoopskanaal:
Om innovatieve oplossingen en een ondersteuningsniveau te bieden dat ongeëvenaard is de industrie en hen te helpen om hun winstmarge blijvend te vergroten.

Voor onze medewerkers:
Om onze medewerkers de kans te geven op zowel een uitdagende als lonende carrière waarin ze kunnen innoveren en groeien..

Voor onze aandeelhouders:
Om duurzame waarde te creëren voor onze aandeelhouders en het verschaffen van optimaal rendement op het geïnvesteerde vermogen. Wij zorgen voor de langetermijnvisie en continuïteit van de onderneming

Onze visie

Onze oplossingen lossen traditionele zakelijke problemen op met behulp van geavanceerde technologie. We streven er voortdurend naar de manier waarop bedrijven over de hele wereld communiceren te verbeteren, hen te helpen de kosten te verlagen, hun bereik uit te breiden, en hun efficiëntie te maximaliseren met een rechtstreekse impact op het kostenplaatje.

Onze krachtige combinatie van technologie en dienstverlening wordt ondersteund door strategische allianties met andere innovatieve bedrijven. Intellinet opent, samen met onze partners, de deur naar de volgende generatie van wereldwijde communicatie.

De kernwaarden die aan de grondslag liggen van de kracht van onze onderneming zijn :

Innovatie -het verleggen van de grenzen van VoIP en telefonie
Toewijding - de toewijding aan onze klanten
Creativiteit - de drijvende kracht achter ons succes

Deze kernwaarden voeden Intellinet's inspanningen om betere communicatie tot een realiteit te maken en om duurzame relaties met klanten en partners op te bouwen.

 

- See more at: http://www.intellinet.be/aboutus.php#sthash.rSEYMS7D.dpuf